صابون گوگرد 10% گل سیتو (125 گرم)

9,900 تومان

در انبار موجود نمی باشد

صابون گوگرد 10% گل سیتو (125 گرم)

گوگرد عنصری است با طبع گرم و خشک که در بسیاری از مواد آلی و خصوصاً پروتئین ها نقش ساختمانی دارد و سبب افزایش استحکام پروتئین می شود. بیشتر بافت های محافظتی بدن نظیر پوست، مو و ناخن برای استحکام بیشتر خود از پروتئینی با نام “کراتینین” استفاده می کنند که در ساختمان خود حاوی مقادیر زیادی گوگرد است. افزایش میزان گوگرد سبب سفت تر و محکم تر شدن کراتینین، و در نتیجه استحکام موها و ناخن ها می شود و کمبود آن باعث ریزش مو، خرابی ناخن ‎ها، اگزما، کهیر و جوش می‎ گردد. از خصوصیات فوق العاده ی دیگر گوگرد جذب سموم و ناخالصی از روی پوست است که به همین خاطر در صنایع آرایشی و بهداشتی بسیار وسیع و گسترده مورد استفاده قرار می گیرد.

صابون گوگرد 10% گل سیتو چربی و رطوبت اضافی را از بین می‌برد و به لایه برداری هم کمک می کند؛ در نتیجه در درمان و پیشگیری از ایجاد جوش و آکنه موثر است. این صابون دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی بوده و در درمان درماتیت سبورئیک و گال موثر است. به علت اینکه گوگرد قسمتی از بافت سازنده پروتئین ها و اسیدهای آمینه می باشد استفاده روزانه از صابون گوگرد 10% گل سیتو باعث استحکام و شفافیت موها و ناخن ها می شود و به ترمیم بافت سلولی کمک می کند.

9,900 تومان

در انبار موجود نمی باشد

گوگرد عنصری است با طبع گرم و خشک که در بسیاری از مواد آلی و خصوصاً پروتئین ها نقش ساختمانی دارد و سبب افزایش استحکام پروتئین می شود. بیشتر بافت های محافظتی بدن نظیر پوست، مو و ناخن برای استحکام بیشتر خود از پروتئینی با نام “کراتینین” استفاده می کنند که در ساختمان خود حاوی مقادیر زیادی گوگرد است. افزایش میزان گوگرد سبب سفت تر و محکم تر شدن کراتینین، و در نتیجه استحکام موها و ناخن ها می شود و کمبود آن باعث ریزش مو، خرابی ناخن ‎ها، اگزما، کهیر و جوش می‎ گردد. از خصوصیات فوق العاده ی دیگر گوگرد جذب سموم و ناخالصی از روی پوست است که به همین خاطر در صنایع آرایشی و بهداشتی بسیار وسیع و گسترده مورد استفاده قرار می گیرد.

صابون گوگرد ۱۰% گل سیتو چربی و رطوبت اضافی را از بین می‌برد و به لایه برداری هم کمک می کند؛ در نتیجه در درمان و پیشگیری از ایجاد جوش و آکنه موثر است. این صابون دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی بوده و در درمان درماتیت سبورئیک و گال موثر است. به علت اینکه گوگرد قسمتی از بافت سازنده پروتئین ها و اسیدهای آمینه می باشد استفاده روزانه از صابون گوگرد ۱۰% گل سیتو باعث استحکام و شفافیت موها و ناخن ها می شود و به ترمیم بافت سلولی کمک می کند.


درباره برند

برند گل سیتو محصولی از شرکت لابراتورهای دارویی آرایشی و بهداشتی پاویژ است که در سال ۱۳۶۳ تأسیس شده و در حال تولید محصولات آرایشی بهداشتی می باشد. این شرکت با تکیه بر پشتوانه ی علمی، مهندسی، اجرائی و با بهره گیری بهینه از کادری مجرب و کارآزموده به عنوان یکی از پیشروترین شرکت ها در زمینه های مختلفی همچون تحقیقات، طراحی و تولید، فروش و توزیع انواع محصولات دارویی، آرایشی- بهداشتی گیاهی اقدام به فعالیت نمونده است. شرکت لابراتورهای دارویی، آرایشی و بهداشتی پاویژ با تعهد به برآورده ساختن نیازها و انتظارات مشتریان، سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر استاندارد ISO9001:2008 و ISO22716:2007 را مستقر نموده و خود را ملزم به حفظ، تداوم و توسعه آن می داند.

توضیحات صابون گوگرد ۱۰% گل سیتو

صابون گوگرد ۱۰% گل سیتو دارای ۱۰ درصد گوگرد می باشد. صابون گوگرد معمولا به دلیل خواص ضد باکتری و ضد قارچ قادر به از بین بردن برخی از مشکلات شایع پوستی است. این صابون مناسب برای پوست چرب است. یکی از مهمترین فواید صابون گوگرد گل سیتو این است که چربی بیش از حد پوست را از بین می برد و به لایه برداری هم کمک می کند. وقتی روی پوست خود جوش و آکنه دارید، یعنی رطوبت و یا چربی پوست شما بیش از حد نرمال است. از آنجایی که این صابون پوست شما را تا حدی بدون رطوبت و نم می کند، در از بین رفتن جوش ها و آکنه ها و همچنین التهاب ناشی از آنها موثر است. صابون گوگرد از گرفتگی منافذ پوست با آلودگی های محیط و چربی زیاد نیز پیشگیری می نماید.

ماده شاخص: گوگرد

ویژگی های صابون گوگرد ۱۰% گل سیتو

  • ضد آکنه، ضد جوش، ضد قارچ و کهیر
  • مؤثر در درمان عفونت های قارچی، انگلی پوستی و اگزما و درماتیت سبورئیک
  •  مناسب پوست های چرب
صابون گوگرد 10% گل سیتو
صابون گوگرد ۱۰% گل سیتو

روش استفاده صابون گوگرد ۱۰% گل سیتو

ابتدا سطح پوست را با صابون گوگرد گل سیتو به مدت ۱ تا ۲ دقیقه ماساژ دهید و سپس پوست را با آب ولرم شستشو دهید.

توجه: از ورود کف به دهان و چشم خودداری کرده و در صورت تماس، محل مورد نظر را با مقادیر زیاد آب سرد شستشو دهید.

اطلاعات بیشتر

شکل دارویی (فیزیکی)

کشور سازنده

ایران

برند

کاربرد

,

نوع بسته بندی

مجوز

محل اثر

حجم /وزن/ ابعاد /سایز

مناسب نوع پوست

,

وب سایت

www.pavij.com

پرسش ها و پاسخ ها

هنوز هیچ سوالی وجود ندارد، اولین کسی باشید که برای این محصول سوالی مطرح می کنید.

برای هر پاسخ جدید یک اعلان برای من ارسال کن.

اشتراک‌گذاری

با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email